Hírek    Támogatók    Újságcikkek    Női kézilabda    Galéria    Vendégkönyv
2018. április 24 (kedd)
Ma György napja van.
 
   Sülysáp-1  
Események
Csapattagok
 
 
   Sülysáp-2  
Események
Csapattagok
 
 
   Ifi  
Események
Csapattagok
 
 
   Öregfiúk  
Események
Csapattagok
 
 
   Serdülő  
Események
Csapattagok  
 
   U-13  
Események
Csapattagok  
 
   U-11  
Események
Csapattagok  
 
   U-8-9  
Események
Csapattagok  
Kiemelkedő eredmény településünk utánpótlás-nevelő

Településünk utánpótlás egyesületének, a Sülysápi Gyerekfoci SE U11-es korosztályú futsal csapata óriási eredményt ért el a hétvégén, öregbítve településünk jó hírnevét.

A csapat a múlt héten pontveszteség nélkül jutott be az MLSz által kiírt országos futsal-bajnokság döntőjébe, magabiztosan legyőzve az üllői Cső-Montage SE, a Békéscsaba UFC és a győri ETO Futsal Club csapatait. (A továbbjutásos rendszerű, minden megyei és fővárosi szövetségnél meghirdetett korosztályos futsal-bajnokság kiírására első alkalommal került sor.)

A döntőre tegnap, 2012.05.04-én, szombaton került sor, ahova a december óta tartó sorozat - az ország - legjobb 4 csapata került be.
A sülysápi gárda a nagydöntőbe jutásért a Debreceni Sportiskolával találkozott, akiket magabiztos játékkal győzött le.
A döntőben az Energia SC Gyöngyös volt az ellenfél. Az első félidőben a sülysápiak megszerezték a vezetést, fölényben játszottak, igazi tűzijátékot rendeztek a rivális kapujánál, de a helyzetek kimaradtak, míg a másik oldalon minden sikerült. Ez kissé elvette a kedvet, s meg kellett elégedniük az MLSZ 2012/2013. évi U11-es országos futsal-bajnokság 2. helyével, a kupával és az ezüstérmekkel.

Mind a gyerekeknek, mind felkészítőiknek elismeréssel gratulálunk ehhez a hatalmas eredményhez. Csak így tovább, sok, sikert kívánunk! Külön dicséret a Csapatnak azért, hogy a teljes bajnokság alatt egyedül a döntőben veszített pontot, ami önmagában is óriási fegyvertény.


Mindenki, aki szereti Sülysáp sportéletét, legyen büszke arra, hogy településünkön és szűk környezetében ilyen tehetségekben gazdag, eredményes utánpótlás van, akikre bátran lehet építeni a jövő CSAPATÁT!
HAJRÁ SÜLYSÁP!
Készíti és fejleszti: Silverside Stúdió