Hírek    Támogatók    Újságcikkek    Női kézilabda    Galéria    Vendégkönyv
2018. április 24 (kedd)
Ma György napja van.
 
   Sülysáp-1  
Események
Csapattagok
 
 
   Sülysáp-2  
Események
Csapattagok
 
 
   Ifi  
Események
Csapattagok
 
 
   Öregfiúk  
Események
Csapattagok
 
 
   Serdülő  
Események
Csapattagok  
 
   U-13  
Események
Csapattagok  
 
   U-11  
Események
Csapattagok  
 
   U-8-9  
Események
Csapattagok  Hihetetlen, de sajnos igaz: Életének 85. évében elhunyt Csaba János, a mi Jani bácsink...
Betegségéről évek óta tudtunk, Jani bácsi is mesélt - ahogy ő nevezte - a "nyavalyá"-járól, mégis, most, amikor szembesülünk a valósággal, nehéz elfogadni.

Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy mikor - vagy az előző szezon utolsó, vagy a mostani őszi idény első hazai meccseinek egyikén, a szünetben odajött hozzám Jani bácsi.
Csillogó szemmel, mosolyogva csak annyit hogy "Képzeld, kisfiam, úgy néz ki, hogy meggyógyultam..."
Ebből a rövid mondatból olyan boldog életigenlés sugárzott, mint ami jellemezte az általam ismert EMBER egész lényét. Ott és akkor nem is tudtunk többet beszélni a jó hírről, mert jöttek ki a csapatok, ő pedig elsétált fényképezni a mieinket.

Alig pár hónap telt el, Ő pedig most szerdán itthagyott minket. Valamennyien hiányolni fogjuk, őt ahogy ott áll a kezdőkörben felsorakozott csapatok előtt és készíti fényképeit. Sajnos elmaradnak a beszámolók, kiértékelő cikkek. Azt is tudjuk viszont, hogy az égi focipályák mellől Jani bácsi az elmaradhatatlan fényképezőgépével végig figyelemmel fogja kísérni a játékunkat és eredményeinket, s ő továbbra is szorít értünk, szeretett egyesületéért...

Drága Jani bácsi! Hálásak vagyunk azért a sok jó szóért és szeretetért amit kaptunk Öntől, köszönjük, hogy ismerhettük. Nyugodjon békében, emlékét megőrizzük!
(A temetés 2016.01.08-án 15.00-kor lesz a sülyi temetőben.)
Készíti és fejleszti: Silverside Stúdió