Hírek    Támogatók    Újságcikkek    Női kézilabda    Galéria    Vendégkönyv
2018. április 24 (kedd)
Ma György napja van.
 
   Sülysáp-1  
Események
Csapattagok
 
 
   Sülysáp-2  
Események
Csapattagok
 
 
   Ifi  
Események
Csapattagok
 
 
   Öregfiúk  
Események
Csapattagok
 
 
   Serdülő  
Események
Csapattagok  
 
   U-13  
Események
Csapattagok  
 
   U-11  
Események
Csapattagok  
 
   U-8-9  
Események
Csapattagok  
Kétszer nyertünk a Fradi ellen

Az utánpótlást jelentő focipalántáink szép sikereiről örömmel adunk hírt mindig.
Utóbb a 8-9, illetve a 10-11 évesek csoportjai játszottak két fordulós teremtornát a szőlőstelepi Tornacsarnokban. S mint azt Bihari Gábortól a kisebbek csapata "mindenesétől" megtudtuk a helyi G-N keri Kft. illetve a MERLAND Express Kft. szponzorálta, sportkörünk s a szülők segítette első ízben rendezett teremfoci nagyszerű sülysápi győzelmet hozott.
Az "U 8-9" évesek tornáján hat csapat vett részt, köztük a budapesti Ferencváros: pályán volt Albert Flórián unokája is. A döntőt Sülysáp és a Ferencváros játszotta: 3-0-ra nyertek mieink.
16:0-s gólaránnyal lett a torna kupagyőztese Sülysáp! A jól szervezett, Szabó Sándor sípmester "dirigálta" torna, valamennyi csapat kedvére való volt. A győzelmet jelentő kupa mellett különdíjat kapott még: Potocziki Zsolt, ifj. Bihari Gábor, s lány játékosként Lázár Alexandra sülysápi játékosok ők mindhárman. E teremtorna után két héttel sor került a második fordulóra is. Szintén a szőlőstelepi Tornacsarnokban, a korábbi csapatok részvételével ezúttal a 10-11 évesek léptek pályára. Az előzőhöz hasonlóan: Sülysáp és Ferencváros játszotta a döntőt. Vereség nélkül jutott mindkét csapat idáig, ám a Fradinak jobb gólaránya mitt valójában a döntetlen is elegendő lett volna a kupagyőzelemhez. Nos, "ádáz" küzdelemben, megérdemelten 2:1 -re a mieink nyertek, s lett Sülysáp a kupagyőztes ezen újabb tornán is. Szép volt gyerekek!

Jandó István
Sülysáp, a helyi lap
III. évf. 4. szám 2005. április
Készíti és fejleszti: Silverside Stúdió