Hírek    Támogatók    Újságcikkek    Női kézilabda    Galéria    Vendégkönyv
2018. február 19 (hétfő)
Ma Zsuzsanna napja van.
 
   Sülysáp-1  
Események
Csapattagok
 
 
   Sülysáp-2  
Események
Csapattagok
 
 
   Ifi  
Események
Csapattagok
 
 
   Öregfiúk  
Események
Csapattagok
 
 
   Serdülő  
Események
Csapattagok  
 
   U-13  
Események
Csapattagok  
 
   U-11  
Események
Csapattagok  
 
   U-8-9  
Események
Csapattagok  
II. csapat mérkőzései
2012.09.26 - Sülysáp-2 - Sportkör

2012. 09. 23  KÓKA - SÜLYSÁP  3:6 /1:4/

Remek időben, jótalajú pályán játszottak a csapatok. Az iram nem III. osztályú volt. A hazaiak hatalmas iramot diktáltak, és hamarosan megszerezték a vezetést, egy szép góllal. A gól után a vendégek alaposan lelassították a játékot, majd átvették a játék irányítását, és egy 11-es góllal kiegyenlítettek. A 11-est Soós óriási erővel vágta a kapu bal alsó sarkába.  Továbbra is támadásban maradtak, a vendégek,  majd  Turcsik Tomi  egy gyors támadás végén felsőléces góllal megszerezte a sülysápiaknak a  vezetést. Egy ujabb 11-eshez  és egy kapus kiállításhoz jutottak a vendégek.  Az ujabb 11-est is Soós  lőtte óriási erővel a hálóba. Majd a félidő befejezése előtt még egy gólt lőtt Soós, és így 1:4 -el zárult a félidő.


A második félidőben a 10 főre olvadt hazai gárda szép gólokkal feljött  3:4 -re, de ereje elfogyott, így az utolsó 10 percben újra a vendégek domináltak és szép gólokat lőve 3:6- ra megnyerték a mérkőzést.
Az 5. gólt Fedeles J. lőtte, úgy hogy a kapuvonalon álló hazai játékost találta el, akiről a labda egy másik hazai játékosra pattant, majd a hálóba. A 6. gólt Turcsik Tomi egy elegáns mozdulattal juttatta az üres kapuba.


Készíti és fejleszti: Silverside Stúdió