Hírek    Támogatók    Újságcikkek    Női kézilabda    Galéria    Vendégkönyv
2018. február 19 (hétfő)
Ma Zsuzsanna napja van.
 
   Sülysáp-1  
Események
Csapattagok
 
 
   Sülysáp-2  
Események
Csapattagok
 
 
   Ifi  
Események
Csapattagok
 
 
   Öregfiúk  
Események
Csapattagok
 
 
   Serdülő  
Események
Csapattagok  
 
   U-13  
Események
Csapattagok  
 
   U-11  
Események
Csapattagok  
 
   U-8-9  
Események
Csapattagok  
28. bajnoki
2015.06.03 - Sülysáp-1 - Sportkör

2015.05.31. Sülysáp--Kóka  5:3 /3:0/
Vezette: Kamal N --Tusa Z, - Takács Á-  jó játékvezetés volt : 8,-7,
Jó iramban kezdtek a csapatok, a vendégek bátran támadtak,de a hazaiak most nem maradtak adósak a helyzetek kihasználásával, és a támadásaikat nagyon szép gólokkal fejezték be. Az első félidő játéka tetszett a kevés számú nézőnek, hiszen olyan gólokat láttak, melyek nem minden naposak voltak..
A félidő 3:0 volt a hazaiak javára !!
A MÁSODIK FÉLIDŐBEN a hazaiak lassubb tempóra álltak át, ezt a vendégek igen gyorsan észrevették és átvettték a játék irányítását, majd gólt szereztek --3:1--.
Erre a helyiek gyorsan válaszoltak -4:1-, és ujra lassubb tempóra váltottak. Ez ismételten megbosszulta magát, mert a vendégek ismét szépítettek  -4:2--
Ujabb gyors támadás végén ujabb helyi gól született  - 5:2- melyre a vendégek a 90'-ben ujra szépítettek --5:3--, és erre a helyiek már nem tudtak válaszolni, mert éppen vége lett a mérkőzésnek.
A mérkőzés második félidejében az edző  két fiatalt is becserélt SZÜCS B. és MÁNYI DOMONKOS SZEMÉLYÉBEN -- ez utóbbi először szerepelt a felnőttek között, és játékával bebizonyította, hogy rá a felnőtteknél is számolni lehet. Magabiztos játékával emelte a mérkőzés színvonalát.  //csak így tovább  DOMI //

Készíti és fejleszti: Silverside Stúdió