Hírek    Támogatók    Újságcikkek    Női kézilabda    Galéria    Vendégkönyv
2018. február 19 (hétfő)
Ma Zsuzsanna napja van.
 
   Sülysáp-1  
Események
Csapattagok
 
 
   Sülysáp-2  
Események
Csapattagok
 
 
   Ifi  
Események
Csapattagok
 
 
   Öregfiúk  
Események
Csapattagok
 
 
   Serdülő  
Események
Csapattagok  
 
   U-13  
Események
Csapattagok  
 
   U-11  
Események
Csapattagok  
 
   U-8-9  
Események
Csapattagok  
Hírek
U-17 HUSZONÖTÖDIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.05.14 - U-15 - Sportkör


SÜLYSÁP KSK - NAGYKŐRÖS FC 7 - 1 (3 - 0)
Góllövők: Barta B., Kármán T., Mányi Zs., Fedeles D., Vadon B., Nagy G. 2,
Jók: A CSAPAT

A mérkőzés kicsit nyögvenyelősen kezdődött. Az első negyedórában belealudtunk, keveset futottunk az ellenfél pedig nagyon lelkes volt. Egy szép támadás végén vezetést szereztünk és ezzel el is dőlt minden. Az első félidőben még két gólt sikerült lőnünk. A második játékrészben átvettük az irányítást és újabb gólokat sikerült lőni. Ezzel véglegesen eldőlt a mérkőzés, ezért a fiatalabb korú, de szorgalmas és tehetséges focisták is lehetőséget kaptak. A mérkőzés lefújásakor elkezdődhetett az ünneplés mivel véglegesen eldőlt, 2011/2012 U-17 es korcsoport Pestmegyei bajnokság Nagykátai csoportjának Bajnoka: SÜLYSÁP KSK

Bajnoki cím megszerzésének tevékeny részesei voltak: Barta Barnabás csk., Csesznyik Péter, Győrfi Olivér, Sütő Sándor, Kármán Tibor, Mányi Zsombor,
Kozár Roland, Szűcs Bálint, Csaba Domonkos, Fedeles Dániel, Nagy Gergely,
Marton Levente, Sebestyén Mátyás, Konda Kristóf, Tóth Patrik, Dóczy Kristóf, Vadon Balázs, Váczi Dénes, Sárközi Gábor, Horinka Máté,


Teljes hír

U-17 TIZENNYOLCADIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.04.06 - U-15 - Sportkör


SÜLYSÁP KSK - TÓALMÁS 1 -0 (0 -0)
GÓLLÖVŐ: Kozár R.
JÓK: Csesznyik P., Győrfi O., Kármán T., Tóth P.,

Az első pillanattól kezdve mi irányítottuk a mérkőzést. Védelem jól zárt a középpályán sok labdát szereztünk,sajnos a befejezések nem sikerültek. A második félidőre még nagyobb lett a fölényünk és szerencsére sikerült egy gólt is szereznünk.Az előző mérkőzéshez képest elég jól teljesített a csapat, de még van miben javulni.
Következő mérkőzés: Szentmártonkáta - Sülysáp KSK 2012.04.07. 10:00

U-17 TIZENHETEDIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.04.06 - U-15 - Sportkör


NAGYKŐRÖS - SÜLYSÁP KSK 3 - 0 (1 - 0)
GÓLLÖVŐ: ---------
JÓK: ------------

Tipikusan rosz nap, rossz felfogás, és akaratgyenge játék. Ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni sok játékosnak átkell gondolnia a tejesítményét, hogy a bajnokság végén milyen eredményt szeretne elérni, és ezért mit kellene tenni. Egyesek azt hiszik, hogy zsebben van a bajnoki cím. Ez nagyon nagy tévedés, ezért még nagyon sokat kell tenni. Remélem ebből a következő mérkőzésen már látunk valamit.
Következő mérkőzés: Sülysáp KSK - Tóalmás 2012.04.05. 10:00h 

U-15 TIZENHETEDIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.04.06 - U-15 - Sportkör



SÜLYSÁP KSK - ÚRI 3 - 0 (1 - 0)
GÓLLÖVŐK: Nagy G., Mag T., Sárközi G.
JÓK: Szűcs B., Tóth P.

Az ellenfél versenyen kívül indul a bajnokságban, ezért náluk túlkorosok is szerepelhetnek. A mérkőzésen ez nem látszott, csapatunk többet birtokolta a labdát és ötletesebben játszott. Megérdemelt a győzelem. Nagyobb odafigyeléssel még több gólt lehetett volna rúgni, de ne legyünk elégedetlenek.Gratuláció a csapatnak.
Tizennyolcadik forduló mérkőzése Sülysáp KSK - Albertirsa elmaradt. A vendégek nem jelentek meg, így a mérkőzést 3 -0 val a Sülysáp KSK nyerte.
Következő mérkőzés: Tápiószele - Sülysáp KSK 2012.04.10. 17:00h

U-15 TIZENHATODIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.03.28 - U-15 - Sportkör


SÜLYSÁP KSK - TÁPIÓSZELE 2 -0 (0 - 0)
GÓLLÖVŐK: Nagy G., Szűcs K.,
JÓK: Sütő S., Fedeles B., Tóth P.,

Egy kicsit fociztunk, edzé helyett megfelelt. Jó edzőpartner volt az ellenfél. Néhány szép támadás a részünkről. Az eredmény nem tükrözi a fölényünket, amit nem sikerült gólokra váltani. Láttunk néhány szép megoldást, ami a jövőre nézve ad némi reményt.
Következő mérkőzés: Sülysáp KSK - Úri 2012.03.31.10:00

U-17 TIZENHATODIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.03.28 - U-15 - Sportkör

SÜLYSÁP KSK - NAGYKÁTA SE 0 -0 (0 -0)
GÓLLÖVŐ: -----
JÓK: Győrfi O., Mányi Zs., Kármán T., Kozár R.,

Nagy taktikai harc és küzdelem jellemezte a mérkőzést. Az ellenfél sok energiát fektetett a biztonságos védekezésre,de a kontratámadásaikra nagyon kellett figyelni. Mi a széleken próbáltuk megbontani a védelmüket, ami többször sikerült. Ezekből a szituációkból kialakult szögleteket rendre mi fejeltük vagy lőttük kapura, de sajnos kimaradtak a helyzeteink. Egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, de sajnos nem sikerült.
Következő mérkőzés: Nagykőrös - Sülysáp KSK 2012.04.01.10:00h

U-15 TIZENÖTÖDIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.03.28 - U-15 - Sportkör


SÜLYSÁP KSK - NAGYKÁTA SE 0 - 2 (0 -1)
GÓLLÖVŐK: ----
JÓK: -------

Gyengén játszottunk. Nem tudtunk kétszer, háromszor egymáshoz passzolni a labdát.
Az ellenfél pedig megszerezte a vezetést. Küzdöttünk, de a csatáraink semmi veszélyt nem jelentettek az ellenfél kapujára. Ráadásul egy fegyelmezetlenséget követően emberhátrányba kerültünka második félidő közepén. A mérkőzés vége előtt egy perccel újabb gólt kaptunk. Ezzel eldőlt a mérkőzés és kialakult a végeredmény. Sokkal figyelmesebben és akaratosabban kell focizni a következő mérkőzéseken.


U-15 TIZENNEGYEDIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.03.19 - U-15 - Sportkör


Tápiógyörgye - Sülysáp KSK 3 - 3 (1 - 0)
Góllövők:
Sárközi G.2, Szűcs B.,
Jók: Szűcs B., Sütő S.,

A mérkőzés első félidejében szervezetlenül, fegyelmezetlenül és figyelmetlenül fociztunk. Ebből adódóan semmi esélyünk nem volt a gólszerzésre. A második félidő elején sikerült egyenlíteni, ám két figyelmetlenségből a házigazdák 3-1 re elhúztak. Kisebb átszervezés után az utolsó pillanatban, elsősorban Szűcs Bálintnak köszönhetően sikerült kiegyenlíteni. Sárközi Gábor kettő nagyon szép gólja mellett, nagyobb odafigyeléssel még lealább hármat rúghatott volna. Sütő Sándor elvégezte a rá kiszabott feladatot és az utolsó húsz percben a középhátvéd feladatát is jól megoldotta. A többiek ezen a mérkőzésen elég halovány teljesítményt nyujtottak. Nekik sokkal nagyobb odafigyeléssel, fegyelemmel és akarattal kell a továbbiakban focizni.
Következő mérk: Sülysáp KSK - Nagykáta SE 2012.03.22.16:00h


U-17 TIZENÖTÖDIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.03.19 - U-15 - Sportkör


Törtel - Sülysáp KSK 0 - 2 (0 -0)
Góllövők:
Mányi Zs., Győrfi O.,
Jók: Mányi Zs., Győrfi O., Kármán T., Barta B.,

Nagy küzdelem jellemezte az első félidőt. Inkább a védelmek jó teljesítménye dominált. Nálunk Győrfi Olivér sérüléséből visszatérve erősítette ezt a sort, ami a kapusunk jó teljesítményével együtt nagyban segítette kapunk biztonságát. A második félidőben amikor az ellenfélnél kezdett elfogyni a levegő mi még rátettünk egy lapáttal. Ennek meg is lett az eredménye, rúgtunk két gólt és ezzel eldőlt a mérkőzés. Gratulálok a csapatnak az akaraterős játékhoz.
Következő mérk: Sülysáp KSK - Nagykáta SE 2012.03.25. 11:00h 


U-17 TIZENNEGYEDIK BAJNOKI FORDULÓ
2012.03.12 - U-15 - Sportkör


SÜLYSÁP - JÁSZKARAJENŐ 2 : 2
GÓLLÖVŐK :
KOZÁR R., MÁNYI ZS.
JÓK : MÁNYI ZS., SZŰCS B., BARTA B., KOZÁR R.

Az U-17 es korosztálynak a múlt héten elkezdődött a bajnokság. Szentmártonkátán pótoltuk az őszről elmaradt mérkőzést. Fölényesen nyert a csapat 5:1 re. A jó játékot hűen tükrözi, hogy még hat kapufát is lőttünk. Gólszerzők: Mányi Zs.4,(nagyon jól játszott), Marton L.
A mostani találkozón már lényegesen nehezebb ellenfél jutott.Így is viszonylag jó játékkal kétszer is vezetéshez jutottunk. Sajnos először egy szöglet utáni szituációból, másodszor pedig egy pillanatnyi figyelmetlenségből adódóan kiegyenlített az ellenfél. A győzelemhez szükséges harmadik gólt nem sikerült megszerezni, pedig volt helyzetünk és rúgtunk kapufát is. Előfordul az ilyen egy csapat életében. Fel a fejjel! Törtelen kilehet köszörülni a csorbát.
Következő mérkőzés: Törtel- Sülysáp KSK 2012.03.16. 10:00





Teremtorna
2012.02.22 - U-15 - Sportkör

FARSANG KUPA ÉS KORPONAI LÁSZLÓ EMLÉKTORNA

2012.02.18. án nagyszabású egész napos utánpótlás teremtornát rendeztünk. Délelőtt U-15 korosztály FARSANG KUPA : Albertirsa, Monor, Nagykáta, Sülysáp részvételével. Délután U-17 korosztály KORPONAI LÁSZLÓ EMLÉKTORNA :Kiskunlacháza, Grund FC, Nagykáta, Szentmártonkáta, Sülysáp részvételével. A jó hangulat mellett az eredményesség is fontos volt minden csapat számára. A mi csapataink ezt teljes mértékben szemelőtt tartották.Az U-15 ös csapat megnyerte a tornát, ráadásul Szűcs Bálint révén a gólkirályi címet is sikerült elhódítani. A legjobb hazai játékos elismerésben pedig Nagy Gergely részesült. Egy kis hangulatjavításhoz hozzájárult a Flaschdance Táncstúdió bemutatója. Láthattuk, hogy a lányok nagyon ügyesek és csinosak. Az érem és díj átadóból is tevékenyen kivették a részüket, a fiúk nagy örömére. Ezek után elkezdődött a délutáni U-17 es torna. A mérkőzéseket iszonyatos küzdelem és színvonalas játék jellemezte. A Grund FC kissé kimagaslott a mezőnyből, bár a mi csapatunk egyedüliként nagy küzdelemben kettő nullás grund vezetésről kettő kettes döntetlent ért el. Ezzel az eredménnyel odaértünk a második helyre.A torna legjobb hazai játékosa elismerést Barta Barnabás teljesen megérdemelten nyerte el. A táncoslányok újabb bemutatója és az eredményhirdetés után mindenki elégedetten távozott, miután megköszönte a vendéglátást. Mi is köszönjük Balog Sándor Úrnak a sok munkát, Zemen József Úrnak a jó büfészolgáltatást és szponzorrációt, Nagy Lajos és Tóth Tibor Uraknak pedig a támogatást. A Flaschdance táncstúdiónak a színvonalas táncbemutatót.

Jövőre újra ugyanitt !! 

U-15                                                                   U-17

1, Sülysáp                                                          1, Grund FC
2, Nagykáta                                                        2, Sülysáp
3, Monor                                                              3, Nagykáta
4, Albertirsa                                                        4, Kiskunlacháza
                                                                              5, Szentmártonkáta

Képek a galéria U-15, U-17 ben találhatók.



U-15 MÁSODIK BAJNOKI FORDULÓ
2011.09.23 - U-15 - Sportkör


Tápiószecső FC - Sülysáp KSK 6-1 (3-0)
Góllövő:
Sárközi G
Jók: Szűcs B.

Várakozásnak megfelelően az ellenfél nagyon jó játékot produkált. A mi csapatunknak az ilyen eredmény eléréséhez is bravúrokra volt szüksége. Bár ha mi is berúgjuk a helyzeteinket szorosabb is lehetett volna az eredmény. Mindenesetre az akaraterős játékért gratuláció az egész csapatnak. Ebből a jövőben még sokat lehet kamatoztatni.
Következő mérkőzés: Sülysáp KSK - Dánszentmiklós 2011.09.25. 10:00h Sápi pálya

U-17 ELSŐ BAJNOKI FORDULÓ
2011.09.19 - U-15 - Sportkör



Jászkarajenő - Sülysáp KSK  0:1   (0-1)
Góllövő:
Mányi zs.
Jók: -

Nagyon rossz minőségű pálya, részünkről nagyon rossz játék. Egyetlen pozitívum, hogy idény eleji formánkkal is sikerült begyüjteni a három pontot. Ezt a mérkőzést gyorsan felejtsük el.

U-17 MÁSODIK BAJNOKI FORDULÓ
2011.09.19 - U-15 - Sportkör



Sülysáp KSK - NK Kinizsi TLFC (Törtel) 2-1 (1-0)
Góllövők:
Győrfi O., Nagy G.
Jók: Mányi Zs., Csesznyik P.,

Az első fordulóhoz képest lényegeset fejlődött a csapat játéka. Helyzetek kihasználása azonban nem. Jobbnál jobb lehetőségek is kimaradtak, ezért az ellenfél szépítő gólja után még izgulnunk is kellet. Reméljük a hétvégére, ebben is tud fejlődni a csapat. 

U-15 ELSŐ BAJNOKI FORDULÓ
2011.09.19 - U-15 - Sportkör



Sülysáp KSK - Monor SE 1-1 (1-0)
Góllövő:
Nagy G.
Jók: Szűcs B., Nagy G., Rotár K., Sütő S.,

Változatos jó iramú mérkőzés, felváltva voltak veszélyben a kapuk. A fiatalabb U-13 ból érkezett játékosoknak még szokniuk kell a nagypályát, mind erőmléttileg mind taktikailag. Biztató jelek kezdenek mutatkozni. Az edzéseken elvégzett sok munka, fegyelmezettség, és nagy akarat meghozhatja az eredményt.

Készíti és fejleszti: Silverside Stúdió